VILSE PÅ EN BÅT?


Efter en dag på stranden igår blir huden glad av en dag på båten med lite mindre sol och lite mer rörelse. Idag har vi tänkt åka upp till översta däck och spela lite tennis för att sedan slappa i bubbelpoolen. Jag och Niklas tänker att vi även ska hinna med ett besök på gymmet i eftermiddag. Helt overkligt att det finns båtar med gym, köpcenter, spa, bio, pooler och tennisplaner? Och att dessa till på köpet och flyter?

Nu blir det frukostbuffé och sedan ska vi försöka hitta vägen till tennisen! Ha de gott godingar!

HEJ BAHAMAS

 
Varför flyttar man typ inte hit på heltid? Alltså ser ni stranden (!) helt kritvit och vattnet är kristallklart. Reggaemusiken spelar i bakgrunden och man bara slappnar av, antingen i den mjuka sanden eller i en utav alla färgglada cabanas som finns här. 

Så nöjd med boendet på båten, goaste badrocken, skön säng, super god mat och framför allt 100%-ig utsikt 24/7.  Vi har det rätt gôtt!  Imorgon spenderar vi en dag på båten för att ta oss till nästa destination.

MIAMI

 
Känslan när flygplansdörrarna öppnas och man får en varm våg av luft över sig, älskar´t!  Framme i Miami lagom till solnedgången och en god middag, klockren flygtid om man vill komma in i dygnsrytmen snabbt.
 
Nu har vi startat dagen med en runda pingis och gofrulle för att snart bege oss till fartyget som ska ta oss till alla olika platser. Första stoppet – Bahamas och Half moon cay. Ska bli så kul! 

3 DAGAR KVAR

 
Nu är det inte många dagar kvar tills vi lyfter igen. Denna gången till flera olika destinationer och första stoppet blir Florida. Ska bli så himla roligt! Nu ska jag börja packa och verkligen försöka bli färdig i tid, förra gången packade jag bara några timmar innan vilket kändes onödigt sent. Så nu kör vi pack, 3 (!) dagar innan. 

IDA B OLSSON

 
Fotade denna bönan förra veckan och gud så bra det blev. Bästa ljuset, finaste bakgrunden och en sprallig modell gav det perfekta resultatet. Följer ni inte redan Idas blogg så hittar ni den här. 
 
Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyger mot hemlig destination, vill ni se vart vi ska? Följ med här på bloggen & på min instagram @halinafritsch så lovar jag att bjuda på härliga bilder!