UPDATE

 
 
Ni är många som frågar vad jag gör & vad som händer på jobbet - så jag tänkte att jag uppdaterar er lite. Snart kan ni hitta dessa betongklot jag ritat - "Garden Concrete" - hos dbkd:s återförsäljare i Sverige & Norge.
 
Vet inte om jag kan påstå att en rund form som denna är en unik design som man sitter och ritar på i timmar, det är ju liksom en av världens mest vanliga former. Ne, denna idé kom till en helt vanlig dag hemma i trädgården, som vi försöker fixa till efter många vildvuxna år, kände helt enkelt att jag ville ha något som lugnade ner intrycket lite bland alla färger, växter och strukturer.

När man blandar runda former med "slarviga" konstraster får man absolut bästa blandningen tycker jag och vad är mer ostyrigt än växterna själva? För att göra intrycket än lugnare så valde jag att göra dem i betong - alltså en färg som redan finns i de flesta trädgårdar & hem. Detta är t.ex. ett smart sätt att skapa ett samband mellan sin rabatt/gräsmatta/altan & grusgång/stenplattor.  
 
Jag är så nöjd med resultatet och kommer själv ha dem på altanen & rabatten, får se om den minsta storleken kanske till och med får en plats inomhus på en hylla. 
 
De finns i storlekarna 20, 30 & 40 cm & du hittar dem redan nu hos Green flowers and pots. Hoppas ni gillar dem!