#FÖRETAGSFESTEN

 
I fredags spenderade jag kvällen på vara konserthus med kameran i högsta hugg. Känner en lättare träningsvärk i benen idag efter världens längsta squat-challenge som uppstod när man ville ha bästa vinkeln på artisterna, haha. Vad gör man inte för ett bra foto liksom?! 
 
Thomas & han personal bjöd verkligen på en spektakulär afton med allt vad det innebär. Här ser ni lite av vad som hände på scenen mellan prisutdelningarna, senare avslutades kvällen med en finfin 3-rätters. Good food - Good mood ni vet! Här kan ni se vad som kommer hända på konserthuset i vår. Tack för en supertrevlig kväll! 
 

PLANERAR FÖR VÄRME

 
Så glad att jag & Niklas lyckats boka in året första resa tillsammans - denna sommaren bär det av till lägenheten i Spanien och det ska bli superskönt att komma tillbaka dit, alldeles för lång tid har gått sedan sist. Lägenheten ligger inte långt ifrån Laguna Salada, den rosa saltsjön, så denna gången blir det garanterat en cykeltur dit! 
 

VEGANSKA JORDNÖTSSMÖR & CHOKLADBOLLAR

 
Ja, det är en överdrift att säga att dessa är lika goda som chokladbollar gjorda på socker men att dem är sockerfria och veganska överväger på vissa sätt smaken vilket gör att jag verkligen tycker om dessa! 
 
Tar 10 minuter att göra och ni behöver: 
1 påse dadlar (ca 20 st) 
1 dl valnötter
2 msk jordnötssmör (gärna hemmagjort) + lite att rulla dem i.
2 msk kakao
1 msk vatten
 
Mixa nu ihop allt till en smet och rulla till små bollar. Blir ca 15 st. Rulla dem till slut i kakao och ställ i kylen. Perfekta kuren mot sötsuget! 
-
Yes, it´s an overstatement to say that these are as good as chocolate truffles made of sugar, but that they are sugar-free and vegan makes me really like them!

You need: 
1 bag of dates (about 20 pieces)
1 cup walnuts
2 tablespoons of peanut butter (preferably homemade) + some rolling them in.
2 tablespoons cocoa
1 tablespoon water
 
Mix it all together and roll into small truffles. Finish with the cocoa and place in the fridge. Perfect cure for your sweet tooth!

 

GODASTE SMÖRGÅSEN

 
Jag älskar smörgåsar. Har alltid gjort & kommer troligtvis alltid att göra. Blev därför frälst när jag äntligen fick äta på Smörgåsbaren i Göteborg när jag och min kollega Ninnie var där på kundbesök. 
 
Kan bara säga en sak - Smörgås heaven! Nu känns det helt plötsligt lite mer okej att äta smörgås till frukost och lunch. Jag tog rostbiffmackan & den med rödspätta, den sist nämnda fick absolut högsta möjliga betyg. Min ostmacka med lite fulskivad gruka på som jag åt i morses nådde inte riktigt upp dit men det blev en bra dag ändå! , haha! Ha de gôtt! 

BOTTLED - LANSERAS SNART

 
Att ha träning med laget på söndagar kan vara det bästa! Känns så gött att köra slut på all energi och sedan fylla på inför en ny vecka. Idag fyllde jag på med lite smaksatt citron/selleri-vatten från min fina vattenflaska ifrån BTLD. Flaskan lanseras inom kort och kommer främst att finnas i Norge men förhoppningsvis även i Sverige. Skriver så fort jag vet vart i Sverige man kan hitta den!