MJÖLFRIA JORDNÖTSKAKOR

 
Detta sysslade jag med igår eftermiddag - mjölfria jordnötskakor gjorda på hemmagjort jordnötssmör. 
Superenkelt och gott! Gör såhär:
 
Blanda 1 ägg med 4 msk socker, 1 msk farinsocker, 1 tsk bakpulver, 0,5 tsk vaniljpulver. Rör sedan ner 2,5 dl jordnötssmör. Jag gjorde eget för att slippa onödiga tillsatser och det är så enkelt! Inlägg om hur ni gör det kommer inom kort. 

När smeten är jämn så rullar du ca 15 st bollar och lägger på en plåt, platta till dem med handen och sätt in dem på 175 grader i 15 minuter. KLART! Dock vill både jag och Niklas påpeka att det är lika gott, om inte godare, att äta smeten som den är som tryfflar istället. Men man gör som man vill. Nu ska vi kika på walking dead, ha de fint! 





Kommentarer

Men så galet gott!! Kan du smsa över några ;-)

Svar: Jajemen! Gör de direkt! ;)
None None

Låter väldigt gott! :)








Trackback