ROM I PRESENT

 
 
 
Det blev Rom!! Vilken sjuk överraskning! 

Att vi skulle befinna oss i Rom idag trodde jag inte igår när Niklas sa att vi hade tid att gå in på Ikea. Det var när jag kikade på gps:en och såg att vi sakta men säkert närmade oss Gardermoen som jag förstod att det kunde bli en riktig succé! 

Redan efter 10 min i Rom gjorde vi dock vår första tabbe, blundade för alla varningstecken (för man ska ju inte ha några fördommar), hamnade i en svarttaxi (med 3 andra par, thank god) som tog oss till hotellet i 140 knyck. Men vad gjorde det, vi kom fram efter många pulshöjningar och var glada över att få ta oss fram själva! 
 
Nu är iallafall första timmarna avklarade och efter 25000 steg har vi sett Colloseum, Spanska trappan och Fontana Di Trevi mm. Vi har helt klart överträffat oss själva med denna effektivitet haha. - Vilket ledde till en glasspaus som hette duga - bild kommer på instagram: @halinafritsch 
Gelaterian va bortom denna värld så den förtjänar ett eget inlägg! Nu en dusch sedan ska vi se vad nattlivet har att erbjuda! 

SOLROS FAIL

 
Här om dagen hade vi foto-dag på jobbet. Denna dagen var det för att några av produkterna skulle få synas på ett annat sätt än vad dem gjort tidigare. 
Till detta behöver vi nästan alltid växter eftersom det är krukor vi ska fota för det mesta, dock så är ju varken jag eller Ninnie något bra på växter - detta blev kraftigt bevisat under fotograferingen.
Iallafall vi köpte en superfin bukett och lite annat bla. en solros som vi tänkte kunde få tillföra lite färg och ja, mer än så vet jag inte. haha. Vi försökte fota den i en basic kruka men alltså, det ville sig inte. Stackars Ninnie fick hålla den på alla möjliga sätt medans jag bara suckade bakom kameran, haha. Man ser ju liksom direkt när något inte blir bra... Efter några minuter och 100 vinklar gav vi upp. Mission - "få det lite färgglatt" - uncompleted. 
Trots detta nederlag hade vi väldigt roligt och fick ca 30 andra superfina bilder. haha, man lär sig alltid något!