THIS IS THE HEYDAY

 
Idag besökte vi den nya kaffebaren & butiken Heyday i Göteborg, förutom den fina inredningen så hittade jag ett nytt smyckesmärke som jag blev helt såld på! Köpte en enkel ring idag och väntar redan på vilka nyheter som kommer dyka upp. Märket heter Jukserei.

Efter en tur på stan tog vi bilen till Majorna där vi bokat tid på Escape House, ett "utbrytarspel"-företag. Vi blev inlåsta i en fängelsecell och skulle hitta ledtrådar för att ta oss ut och igenom 3 rum. Man har 60 minuter på sig och 38% klarar det, dagens rekord låg på 57 min. Vi klarade det på retliga 63 minuter men SHIT va kul det var! Längtar tills vi ska åka dit igen och prova en annan bana. Har tyvärr inga bilder härifrån eftersom det var mobilförbud. Men kika in på deras hemsida så får ni lite mer känsla av vad det egentligen är! 

SYSKONFOTO

 
I fredags hade jag äran att få fota lite kort som ska bli fina julkort. Hade aldrig fotat syskon innan så de va jättekul, meeen en utmaning. Först ut var Henning & Holger, riktiga supermodeller som gillade att stå framför kameran, om dem sedan gillade att stå stilla är en annan femma, haha. Efter dem tog William & Lester plats i "studion" och det blev magiska resultat. Så kul fredagseftermiddag som följdes av en AW med bästa kollegorna. 
 
 

SUPER MEGA COOKIE

 
Alltså tror bara att detta händer i USA, att 4 personer blir mätta på en kaka, eller har jag fel? haha varför inte slå till på två cookies 20 cm i diameter tänkte vi. De var jättegoda men så mättsamma. Jag och Niklas slängde halva våran men den var helt klart värd upplevelsen. Perfekt bakad med krispiga kanter och degig fyllning, MUMS!  

ROOM SERVICE

 
Har varit många grymma saker med denna resa, men en sak jag verkligen uppskattar är att vi har all inclusive och superbra room service. Personalen är grym och fixar allt man ber om, en skål jordgubbar, frukost, lemonad, inga problem. I morse tog vi därför frukost på rummet, jag tog en super god Continental frukost som bestod av färsk frukt, grape-juice, yoghurt med flingor & croisants.  Så gott! 

COZUMEL

 
 
Efter våran dag på grand cayman island, även känd som Torgtuga, så styrde vi idag båten mot México och ön Cozumel. Där hittade vi en kille som körde oss till en superfin strand i sin lilla minibuss.

Stranden var så fin! Det räckte att man gick ca 3 meter ut i vattnet så hade man fina fiskar omkring sig, därför åkte såklart simfötterna på direkt. Tog även med min mobil i ett vattentätt fodral som jag brukar använda när jag ska fota under vatten. Tydligen hade det blivit lite slitet för min mobil har nu dött vattendöden och ligger här bredvid mig helt utslagen utan livstecken. Har provat hårfönsmetoden men den funkade tyvärr inte. Men världen har inte gått under för det, för nu är vi på väg till Key West och lite mer härlig reggae-stämning. Ha de fint!